dijous, 12 de juny del 2014Dijous 12 de juny 2014, Sortida amb el grup El CaliuEl Passat dijous 12 de juny alguns membres del Cercle d’Història de Tordera vam acompanyar el grup d’infants i joves municipal El Caliu, aquest any convidant-los a visitar el nostre riu i els seus contorns. 

La visita fou conduïda pel biòleg i professor de secundària Joan Carles Barrera, amic del Cercle. En Joan Carles va saber entretenir i alhora, instruir d’una manera molt didàctica.  Del nostre riu els nens i nenes van aprendre’n un munt de coses noves: quina flora i fauna poden trobar a la zona, el per què de la presència de dita vegetació...i, fins i tot, van poder adquirir quatre nocions bàsiques sobre la qualitat de l’aigua i la importància de la preservació de l’entorn! Com no podia ser d’altra manera, a les ribes del riu s’hi va poder jugar fent vaixells amb fulles de canya i berenant cacau calent amb magdalenes per a sucar. Tot un èxit! 
Podem dir, que aquesta és una sortida que ha assentat tradició: es ve realitzant any a any. Per això mateix, nosaltres tenim moltes ganes de seguir. Així doncs, FINS LA PROPERA, GENT !!!! 

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada