divendres, 19 de desembre del 2014NETEJA DE ROCA-ROSSA I ESTAT ACTUAL DEL MONESTIR

Des de sempre el visitant que entra al monestir torderenc de Roca-rossa ha pogut veure el trist estat d’abandó en què es troba.

Les pedres cauen, la brutícia l'inunda i l'espoli és costant   


Hi ha un arbre al sostre que creix dia a dia i mina l'arquitectura de les parets El Cercle ha denunciat en repetides ocasions que cal una intervenció ràpida abans d’una possible desaparició.

 

Aquest agost 2014, després d’haver portat a terme 6 Aplecs a l’exterior del monestir sense cap mena d’intervenció a l’interior ni en el sostre, demanem a l’Ajuntament de Tordera que, si més no,  aplani el seu interior perquè volem fer-hi  la missa i els actes principals. L’Associació de Veïns de Roca-rossa està al nostre costat. La nostra petició, llavors, es porta a terme.Tallem un dels arbres que creix al sostre del monestir 

Arriba l’Aplec i el resultat és espectacular.Malgrat tot el Cercle continua reivindicant l’abandó del monestir, el seu deteriorament constant i la urgència d’ una ràpida intervenció abans que desaparegui. Desitgem que les accions encaminades a la seva recuperació siguin el més aviat possible. Desitgem també que hi hagi la sensibilitat necessària per adonar-se’n.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada