dissabte, 20 de maig del 2017

DISSABTE 20 DE MAIG: ACTE D'AGRAÏMENT A FERMÍ PRUNÉS

El dissabte 20 de maig l'Ajuntament de Tordera ha volgut agrair al pintor Fermí Prunés i Pujol la donació que aquest autor ha fet a la nostra vila de la pintura a l'oli que mostra el retrat de Prudenci Bertrana. L'acte  s'ha fet a la sala d'actes del Jutjat i ha estat presidit per l'alcalde Sr. Joan Carles Garcia, el qual ha agraït al Sr. Prunés el seu honorable gest en celebrar-se  el 150 aniversari del naixement de Bertrana. L'autor Prunés ha comentat la seva estima envers Tordera perquè hi tenia i té encara vincles familiars per part seva i de la seva esposa i  ha comentat que els seus avantpassats de tendència carlina de ben segur varen conèixer el pare de l'escriptor Bertrana, que també era carlí, de manera que aquest ha estat un element afegit en la seva pintura que l'ha omplert de goig.
El quadre, segons l'alcalde, es situarà en el centre d'estudis dedicat a Bertrana dins de l'espai del futur Arxiu Municipal.
El Cercle ha volgut col·laborar en aquest acte de reconeixement tot convidant els assistents a un aperitiu a Cal Terrassà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada