dimarts, 3 de desembre del 2019

DIMARTS 3 DE DESEMBRE: VINGUDA DE L’HISTORIADOR I PINTOR SR. FERMÍ PRUNÉS PER A OBSEQUIAR AL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA


Aquest dimarts ha vingut des de Barcelona l’amic Fermí Prunés a la Biblioteca per tal d’obsequiar amb una pintura a l’oli al Cercle d’Història per l’amistat que hi ha des de fa anys, ja que havia vingut  l’any 2005 a oferir-nos la conferència de Festa Major sobre el carlisme a Tordera, ha publicat al llarg d’aquests últims anys diverses obres sobre temàtica carlina a Catalunya i també informacions sobre Tordera i l’any 2017 va obsequiar l’Ajuntament amb la pintura a l’oli del retrat de Prudenci Bertana en motiu de l’Any Bertrana. Ara ens fa entrega del quadre al·lusiu al nostre logotip: la part superior del campanar i façana de l’església parroquial, una meravella, li estem molt agraïts!!
Ha enriquit l’emotiu acte la interessant xerrada que ha ofert el pintor torderenc Joan Colomer Camarasa, a qui el Cercle ha convidat, anomenada Exposar i exposar-se, el repte del pintor.
Mostrem unes imatges d’aquest acte.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada