divendres, 7 d’abril del 2017

EL CERCLE FA HOMENATGE A PRUDENCI BERTRANA

El Cercle ha volgut contribuir a la celebració de 2017 Any Bertrana amb diverses activitats per retre homenatge a aquest conegut escriptor i pintor nascut a Tordera fa 150 anys:

Hem iniciat els actes el dia 7 d'abril amb l'estand de la Fira del Ram dedicat a ell: hem volgut mostrar la recreació de l'escriptori de Bertrana amb una imatge com a protagonista de l'estança, on figura un primer plànol de l'escriptor feta amb carbonet pel pintor barceloní Fermí Prunés i Pujol.

Un segon acte d'homenatge és el punt de llibre Bertrana, el qual reproduïm a continuació en l'anvers i revers, obsequi que ha fet el Cercle a tots els visitants de l'estand de la Fira del Ram i obsequiarà durant la resta d'actes 2017. Aquest punt mostra -també obra del pintor Prunés- la pintura a l'oli feta a partir de l'anterior de carbonet. El Sr. Prunés farà donació en breu d'aquest quadre a la vila de Tordera en agraïment pels vincles familiars i d'amistat que el lliguen. Li estem molt agraïts! 

La tercera activitat prevista és la Lectura Oberta que es portarà a terme en el transcurs de la propera Fira Sant Jordi 2017, llegint el capítol que l'escriptor torderenc Jaume Borrell va escriure dedicat a Prudenci Bertrana. Us deixem amb les imatges:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada