dimecres, 14 d’agost del 2019

CONFERÈNCIA DE FESTA MAJOR "EL TREN DE TORDERA"


Aquest dimecres 14 d’agost 2019 ha tingut lloc la conferència de Festa Major enguany a càrrec del Sr. Xavier Nubiola de Castellarnau, enginyer industrial amb més de 30 anys d'experiència professional com assessor tècnic-comercial en diversos sectors industrials per Europa, divulgador de projectes que han modernitzat el nostre país, i que són la causa del benestar aconseguit per la nostra societat i col·laborador habitual del Cercle Històric Miquel Biada i la Fira Ferroviària de Mataró.

Amb la sala polivalent de la Biblioteca de Tordera plena, el Sr. Nubiola ha iniciat la interessant conferència anomenada “El tren de Tordera” i ha tractat diversos apartats com són la línia ferroviària litoral, les locomotores i entre elles l'anomenada Tordera, les companyies de ferrocarrils i l'estació vella i nova de Tordera.
L'acte ha estat presentat pel membre del Cercle Jordi Caupena, qui ha anunciat que aquesta conferència serà publicada en forma d'article en el proper llibre Tordera, història d'un poble, Vol VI. A continuació, es poden veure unes imatges de l'acte.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada