dijous, 12 de juny del 2014



Dijous 12 de juny 2014, Sortida amb el grup El Caliu



El Passat dijous 12 de juny alguns membres del Cercle d’Història de Tordera vam acompanyar el grup d’infants i joves municipal El Caliu, aquest any convidant-los a visitar el nostre riu i els seus contorns. 

La visita fou conduïda pel biòleg i professor de secundària Joan Carles Barrera, amic del Cercle. En Joan Carles va saber entretenir i alhora, instruir d’una manera molt didàctica.  Del nostre riu els nens i nenes van aprendre’n un munt de coses noves: quina flora i fauna poden trobar a la zona, el per què de la presència de dita vegetació...i, fins i tot, van poder adquirir quatre nocions bàsiques sobre la qualitat de l’aigua i la importància de la preservació de l’entorn! Com no podia ser d’altra manera, a les ribes del riu s’hi va poder jugar fent vaixells amb fulles de canya i berenant cacau calent amb magdalenes per a sucar. Tot un èxit! 
Podem dir, que aquesta és una sortida que ha assentat tradició: es ve realitzant any a any. Per això mateix, nosaltres tenim moltes ganes de seguir. Així doncs, FINS LA PROPERA, GENT !!!! 

 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada