dilluns, 15 d’agost del 2016

15 D'AGOST DE 2016: IX APLEC DE LA MARE DE DÉU DE ROCA-ROSSA

Avui dilluns 15 d'agost hem celebrat el IX Aplec de Roca-rossa dedicat a la Mare de Déu en el dia de la seva festivitat. Com veureu en les imatges, hem portat a terme els actes a la part exterior del monestir a causa de de les obres de consolidació que està portant a terme l'Ajuntament en aquests moments: construcció de la teulada enderrocada i consolidació dels accessos, bàsicament. El Cercle ha estat vuit anys demanant i reivindicant l'urgent salvament de l'edifici principal del conjunt medieval que és el monestir, donat el precari estat de conservació en què es troba i al mateix temps el perill de desaparició de les restes existents. Per fi veiem les primeres actuacions i aprofitem l'avinentesa per donar les gràcies, estem molt contents! Però les atuacions caldrà que continuin, l'àbsis té esquerdes importants i caldrà impermeabilitzar el seu sostre, continuarem insistint i demanant novament actuacions.

Com veureu, avui hem tingut com a convidats el músic Oscar Diego Flores, que ens ha ofert un preciós repertori amb el seu violoncel, els rapsodes i poetes M. Dolors Oliveras i Joan Madrid i a continuació la missa oficiada per mossèn Santi, rector de la parròquia de Sant Esteve, amb acompanyament de la Coral Parroquial. En acabar, el Cercle ha preparat un aperitiu ben assortit, begudes i cava de saüc del company Joan Surós per obsequiar els assistents.

Volem manifestar que possiblement abans que acabi l'any les obres de consolidació del monestir acabaran i el Cercle portarà a terme una celebració especial, que anunciarem oportunament.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada